Uleiul si măslinele Arbequina


Măslinele Arbequina, tradiţional cultivate în Catalonia, sudul Aragonului şi Andaluzia, au devenit una dintre varietăţile de cultură cele mai populare din ultimii ani. Popularitatea lor se datorează unei serii de factori favorabili care fac din această varietate un măslin ideal pentru cultura intensivă: rezistenţăla o mare varietate de condiţii climatice, o productivitate ridicată, un randament ridicat de ulei, facilitatea la cules, şi un procent mare de germinare.

crengute masline verziVarietatea Arbequina a fost introdusă din Palestina în secolul al XVII, de către Ducele de Medinacelli şia fost cultivată mai întâi în satul Arbeca din Les Garrigues (Catalonia), de unde a primit numele european.

Uleiul extravirgin Arbequina produs la Moşia lui Pirulo

Uleiul nostru Arbequina este un ulei mai amărui, verzui la culoare, bogat în clorofilă şi filtrat, apreciat de aceeia dintre clienţii noştri care preferă gusturile verzi şi intense. Uleiul extravirgin Arbequina de laMoşia lui Pirulo este produs fără niciun adaos chimic. din măsline cultivate tradiţional, adică fără pesticide şi fertilizanti chimici.

Comandaţi uleiul extravirgin Arbequina vizitând pagină cu Produse.

Publicaţi un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s